![](/_pu/35/12763413.jpg)
Форма 24-36.
Складові:
тісто:
- 1,5 пач. маргарину
- 2 ст.л. сметани
- 7 жовтків
- 3 ч.л.порошку до печива
- 1,5 ст.л горілки
- борошна скільки забере
начинка:
- 7 білків
- 7 ст.л. цукру
- 3 пач. вишневого кисілю (польського,в порошку)
- яблука
крем:
- любий білий
Приготування
Маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною, горілку, порошок. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 8 частин і поставити в холодильник на 12 годин.
Білки збити з цукром, додати кисіль, добре вимішати.
Розкачати тоненько 1 частину тіста, викласти в форму. Присипати тісто трошечки манкою, викласти порізані пластинками яблука, по яблуках-1/4 частину білків; все покрити розкачаною 2 частиною тіста і поколоти вилкою, пекти.
Спекти 4 таких коржі.