![](/_pu/35/80235277.jpg)
Складові:
тісто:
- 500 г борошна
- 1 ст. л. сухих дріжджів
- 1/2 ч. л. солі
- 1 1/4 скл. води
- 4 ст. л. оливкової олії
- 3 великих свіжих помідора
- 1 ч. л. з верхом оригано
- 1 ч. л. солі
- олія для змащування тіста
Приготування
Дріжджі залити 3 ст. л. води і залишити до утворення пухирців.
Замісити дуже м'яке тісто-не менше 8 хвилин. При необхідності додати трохи води або борошна.
Поставити в тепле місце на 40 хвилин. Потім знову вимісити тісто.
Велике деко від духовки застелити пергаментом. Тісто розкатати і викласти на всю поверхню дека, роблячи по краю периметра потовщення. Змастити верх тіста олією.
Помідори нарізати кружальцями і розрізати навпіл.
Викласти на всю поверхню тіста.
Оригано змішати з сіллю і посипати на тісто і помідори.
Духовку розігріти до 230 градусів.
Пекти впродовж 25 хвилин. Не пересушити!