Риба в томатному соусі
Складові:
- 1 кг любої білої риби (філе), в мене тріска
- 2 цибулини
- 2 морквини
- 3 ст. л. томатної пасти
- 1 ст. л. цукру
- сіль, перець, лавровий листок
- борошно
- олія
Приготування
Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на борщовій тертці, обжарити в невеликій кількості олії. Додати томатну пасту (або томатний соус) сіль, перець, цукор, лавровий листок,добавити трошки води щоб соус був рідший.
Рибу порізати на порції, приправити, скропити лимонним соком, обваляти в муку і пожарити. В посуду покласти шар риби, шар соусу, верхній шар соус. Дати постояти.
Джерело: Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на борщовій тертці, обжарити в невеликій кількості олії. Додати томатну паст