Домашні біляші
Катя
11.10.2015

Складові:
- 200 мл молока
- 7 г сухих дріжджів
- 1 яйце
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 6 ст. л. олії
- 500 г борошна

начинка:
- 400 г фаршу
- 2 цибулини
- мелений чорний перець
- сіль
- 2-3 ст. л. води
- олія

Приготування
В теплому молоці розвести дріжджі і цукор. Залишити в теплому місці до утворення бульбашок. Потім добавити збите яйце, сіль і олію, перемішати. Суміш влити в борошно і замісити тісто. Воно має бути мяким і не липнути до рук. Тісто накрити і поставити у тепле місце, щоб воно збільшилося в 2 рази. Потім тісто розділити на невеликі кульки.

Цибулю почистити і нарізати кубиками ( я терла на терці), добавити до фаршу. Посолити, поперчити і добавити воду, перемішати.

Кульки розкачати, на середину кожного коржика викласти трошки фаршу. Защіпити края, але так щоб в середині залишився отвір. 

На сковорідці розігріти олію і викладати біляші отвором вниз. Смажити до золотистого кольору, потім перевернути на другу сторону.



Джерело: В теплому молоці розвести дріжджі і цукор. Залишити в теплому місці до утворення бульбашок. Потім добавити збите яйце, с
close
Додати свій рецепт