Цукерки імбирні
Складові:
- 200 г мигдалевої муки або змеленого мигдалю чи фундука
- 4 ст. л. цедри апельсину
- 30-40 г свіжого імбиру
- 80 г фініків
- 2 ст. л. води
Приготування
Фініки замочимо на годину в холодній воді, потім витягнемо кісточки. Перетремо почищені фініки до пастоподібного стану.
Імбир почистимо і натремо на дрібній тертці. Цедру апельсину також потремо.
Змішаємо всі інгредієнти в мисочці і з отриманої еластичної маси зліпимо цукерки.
Обваляємо їх в мелених горіхах.
Поставимо на 1 годину до холодильника.
Джерело: Фініки замочимо на годину в холодній воді, потім витягнемо кісточки. Перетремо почищені фініки до пастоподібного стану.