Цукерки імбирні

Складові:
- 200 г мигдалевої муки або змеленого мигдалю чи фундука
- 4 ст. л. цедри апельсину 
- 30-40 г свіжого імбиру
- 80 г фініків
- 2 ст. л. води

Приготування
Фініки замочимо на годину в холодній воді, потім витягнемо кісточки. Перетремо почищені фініки до пастоподібного стану.
Імбир почистимо і натремо на дрібній тертці. Цедру апельсину також потремо.
Змішаємо всі інгредієнти в мисочці і з отриманої еластичної маси зліпимо цукерки. 
Обваляємо їх в мелених горіхах.
Поставимо на 1 годину до холодильника.



Джерело: Фініки замочимо на годину в холодній воді, потім витягнемо кісточки. Перетремо почищені фініки до пастоподібного стану.
close
Додати свій рецепт