![](/_pu/33/80119032.jpg)
Складові:
- 5 круто зварених жовтків
- 250 г маргарину
- 2 скл. борошна
- 3 ст. л. сметани
- 250 г родзинок
- 250 г горіхів
помадка:
- 6 ст. л. молока
- 3 ст. л. какао
- 150 г масла
- 1 скл. цукру
- 1 пачка круглих вафельних листів
Приготування
Маргарин розтерти з борошном і жовтками, додати сметану і вимісити м'яке тісто. горіхи подрібнити, перемішати з родзинками. Тісто розкатувати тоненько, порізати на квадрати. В середину квадратика вкласти начинку і сформувати кульку. Випікати при 180С до зарум'янення.
Змішати цукор, какао, влити молоко, перемішати до однорідності. Додати масло і на невеликому вогні, помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, трохи остудити, але не повністю, щоб було не гаряче. Вафельні листи подрібнити в крихту. Випечене печиво занурити в шоколадну помадку і обваляти в вафельних крихтах. При потребі охолодити в холодильнику.
Джерело: Маргарин розтерти з борошном і жовтками, додати сметану і вимісити м'яке тісто. горіхи подрібнити, перемішати з родзинка