Куряче філе з лимоном

Складові:
- 1 кг курячого філе 
- 0,5 шт. лимону
- 100-150 г масла
- 0,5 л молока
- 2 ч. л каррі
- орегано
- приправи до м’яса
- сіль
- перець

Приготування
Куряче філе розрізати поздовж на 2 половинки, посипати каррі і приправами, посолити, поперчити, скласти в мисочку, накрити і залишити, щоб промаринувалося приблизно на 8 год. Потім філе переставити у ронделик для запікання, на дно якого, а також проміж філе покласти масло, залити холодним молоком, викласти зверху порізаний плястерками лимон. Запікати в духовці до готовності, десь 30 - 40 хв.



Джерело: Куряче філе розрізати поздовж на 2 половинки, посипати каррі і приправами, посолити, поперчити, скласти в мисочку, накри
close
Додати свій рецепт