Буженина в житньому тісті
Тортенко

Складові:
- 2 кг свинини
- сіль
- часник
- лавровий лист
- чорний перець
- 3 скл. житнього борошна
- холодна вода

Приготування
Спочатку все за класичним рецептом: обсушити м'ясо, зробити надрізи, нашпигувати часником з лавровим листом, натерти сіллю, свіжезмеленим перцем, поставити маринуватися на 1 добу в холодильник.

А потім: духовку нагріти до 180 градусів.
Борошно змішати з сіллю, поступово додаючи води, замісити круте тісто. Дати йому передихнути 5 хвилин. Розкатати тісто товщиною 0,5 см, по центру викласти м'ясо, обмотати м'ясо тістом, защіпнути краї.
Запікати 2 години.

Буженина виходить ніжна, соковита, дуже смачна. А запечене тісто розмітається швидше за буженину!



Джерело: Спочатку все за класичним рецептом: обсушити м'ясо, зробити надрізи, нашпигувати часником з лавровим листом, натерти сіл
close
Додати свій рецепт