Біб з фрикадельками

Складові:
- 0,5 л бобу (свіжого)
- 300 г нежирної свинини
- сіль та перець
- 1 ст. л. кетчупу або 1 помідор
- 2 ст. л. сметани
- 1 ст. л . олії
Приготування
Біб відварити в підсоленій воді до готовності (20-25 хв).
М'ясо змолоти, додати спеції та сформувати маленькі кульки.
Фрикадельки викласти на пательню і обсмажити на олії 3-4 хв, перемішуючи.
Залити 200 мл підсоленої води з 1 ст. л кетчупу (або змеленим 1 помідором).
Тушити 15-20 хв під кришкою на маленькому вогні.
За цей час рідина випарується (якщо залишилась, то злийте).
Додати сметану та всипати зварений біб.
Протушити 3-4 хв.
Джерело: Біб відварити в підсоленій воді до готовності (20-25 хв). М'ясо змолоти, додати спеції та сформувати маленькі кульки. Фр