Барабулька, запечена під часничним соусом

Складові:
- 8 шт. барабульок 20-25 см довжиною
- оливкова олія
- сік одного лимона
- сіль морська
- свіжезмелений чорний перець
- 2 зубчика часнику
- 50 гр вершкового масла
- пучок петрушки

Приготування
Барабульку почистити, помити, обсушити.
Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець, оливкову олію, дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати. Замаринувати в соусі рибку, поставити в холодильник.
В цей час дуже дрібно нарізати листя петрушки, розтерти в густий соус з вершковим маслом.
Дістати рибу з холодильника, всередину кожної рибинки закласти зелений соус їз вершкового масла і петрушки. Викласти на деко так, щоб барабулька лежала вільно, не торкаючись "сусідок". Запікати при температурі 200 градусів Цельсія 15 хвилин.
Барабулька виходить дуже ніжна, соковита.



Джерело: Барабульку почистити, помити, обсушити. Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець
close
Додати свій рецепт