Білий хліб в мультиварці

Складові:
- 500 мл. теплої води
- 30-40 г. свіжих дріжджів
- 3 стакани борошна
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. цукру
- 3 ст.л. олії

Приготування
Якщо будете використовувати свіжі мокрі дріжджі, тоді необхідно їх розім'яти, додати 1 ч.л. дріжджів і залити гарячою водою і добре розмішати, щоб вони "заграли".До води додати цукор, сіль та олію, перемішати. Влити дріжджі, додати борошна 3 - 4 стакани і замісити тісто ( щоб не прилипало до рук). Накрити рушничком та поставити в тепле місце на годину. Тісто має збільшитися в об'ємі в 2-3 рази. 
Чашу мультиварки змастити олією, сформувати з тіста кулю і покласти в мультю. Включити режим "випічка" та випікати 50 хв з однієї сторони і 50 хв з другої.



Джерело: Якщо будете використовувати свіжі мокрі дріжджі, тоді необхідно їх розім'яти, додати 1 ч.л. дріжджів і залити гарячою во
close
Додати свій рецепт