Вафлі з желейками

Складові:
- 1 упаковка квадратних вафельних коржів
- 400-500 г масла
- 500 г вареного згущеного молока
- 300 г кольорових желейних цукерок
- 200 г солодкого крекеру (я брала хрустик з маком)
- можна додати ізюм, горіхи, курагу-по 150 г
- 150 г готових безе, кольорових

Приготування
На корж намазати крем і посипати желейками(горіхами).
Знову покласти вафлю, змазати кремом і посипати ізюмом.
Корж та крекер поламаний і добре вимішаний з кремом.
І знову вафля, намазана кремом та викладене безе, крем.
Останній вафельний корж.
Поставити під невеликий гніт, мінімум на 6 год(на ніч).
Крему може піти більше.
Готову вафлю можна полити поливкою.
Інгрідієнти можете міняти.

close
Додати свій рецепт