Солянка з мисливськими ковбасками

Складові:
- 150 г мисливських ковбасок
- 1 цибуля
- 3 картоплини
- 100 г бекону
- 3 ст. л. томатної пасти
- 50 г оливок
- сіль
- перець
- 1/2 лимона
- 1 лавровий листок
- 2 солоних огірки

Приготування
Сосиски нарізати кружальцями,бекон кубиками. Картоплю і цибулю почистити , нарізати кубиками. Огірки нарізати дрібними кубиками, оливки - кружочками.
Картоплю варити 10 хвилин. Бекон і сосиски обсмажити на сковорідці, коли почне виділятися жир, добавити цибулю і трошки підсмажити. В кінці додати томатну пасту. Потім цю зажарку добавити до картоплі разом з лавровим листком, посолити, поперчити. В киплячу солянку добавити оливки і огірки. Варити до готовності картоплі. Витянути лавровий листок. При подачі на стіл в кожну тарілку дати дольку лимона. 
Солянка виходить дуже смачна.



Джерело: Сосиски нарізати кружальцями,бекон кубиками. Картоплю і цибулю почистити , нарізати кубиками. Огірки нарізати дрібними к
close
Додати свій рецепт