Солянка грибна

Складові:
- 4 кг капусти
- 2 л відварених опеньок
- 500 мл томатного соусу
- 500 мл олії
- сіль, перець мелений до смаку

Приготування
Капусту посікти, посолити, відтиснути, додати олію, тушкувати ~30 хв, час від часу перемішуючи. Додати відварені опеньки, вимішати, тушкувати хвилин 20. Влити томатний соус, тушкувати хвилин 20. Не забуваєм перемішувати час від часу. Накладати в банки, стерилізувати 1 год.

Вихід 11-12 півлітрових банок.



Джерело: Капусту посікти, посолити, відтиснути, додати олію, тушкувати ~30 хв, час від часу перемішуючи. Додати відварені опеньки
close
Додати свій рецепт