Салат із синіх

Складові:
- 3 кг баклажанів

- 300 г солодкого перцю, порізаного соломкою,
- 300 г натертої по-корейськи моркви
- 300 г цибулі- півкільцями
- 3 середніх голівки часнику (вичавити через часничницю)

маринад:
- 1 скл. кип'ятку
- 0,5 скл. олії
- 1 склянка оцту
- 5 ст. л. (без гірки) цукру
- 1 ст. л. (з гіркою ) солі

Приготування
Баклажани почистити (а я сьогодні забула!), порізати соломкою, обсмажити до золотистого кольору ( краще недосмажити, ніж підгорять!)

Додати перець, моркву, цибулю і часник.

Перемішати і залити маринадом.

Ще раз добре перемішати. Залишити на 2 години, щоб вихолов. (Тут треба добре стерегти від домочадців, бо, як тільки доберуться, зберігати буде нічого! )
Розкладати в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.



Джерело: Баклажани почистити (а я сьогодні забула!), порізати соломкою, обсмажити до золотистого кольору ( краще недосмажити, ніж
close
Додати свій рецепт