Житній хліб на пиві

Складові:
- 1 скл. пива кімнатної температури 
- 1/2 скл. теплої води 
- 2 ст. л. рослинної олії 
- 2 ст. л. цукру
- 2,5 скл. пшеничного борошна 
- 1 скл. житнього борошна 
- 1 ст. л. крохмалю 
- 1,5 ч. л. солі 
- 50 г дріжджів або 1 ч. л. сухих дріжджів з невеликим чубком

Приготування
Усі рідкі інградієнти зібрати в одну миску, додати дріжджі, дати постояти 5 хв. Додати усі інші і добре вимішати. 
Тісто обмазуємо рослинною олією, накриваємо миску рушником і в тепле місце на 3-4 години. 
Тісто обминути, надати форми викласти на деко або покласти у форму, і дати піднятися. 
Присипати борошном і випікати 40 хв. при 180.



Джерело: Усі рідкі інградієнти зібрати в одну миску, додати дріжджі, дати постояти 5 хв. Додати усі інші і добре вимішати. Тісто
close
Додати свій рецепт