Пляцок ностальгія

Складові:
- 7 білків
- 5 жовтків
- 1 скл. цукру
- 1 п ванільного цукру
- 3 ст. л. крохмалю
- 1,5 ч. л. порошку до печива
- 1 скл. борошна
- 3 ст. л. маку

крем:
- 400 г масла
- 1 банка згущеного молока
- 3 ст. л. розчинної кави
- 100 г води
- 100 г родзинок

Приготування
Білки збити з цукром, (залишивши 3 ст л) на піну окремо збити жовтки з 3 ст л цукру обидві маси з'єднати, додати крохмаль, порошок до печива, мак, та муку, ваніль.
Все легенько вимішати, вилити у змащену форму, випікати 40 хв при температурі 160 градусів, охолодити, розрізати на 3 ч.
Можна просочити сиропом.
Масло збити з згущонкою, додати розчин кави, ще раз добре збити, перемазати коржі додавши ізюм.

close
Додати свій рецепт