Форма 20*30. Склянка 200 г.
Складові:
біле тісто:
- 250 г маргарину
- 3 жовтки
- 3 ст. л. сметани
- борошна, щоб замісити тісто як на вареники
- 3 білки
- 1 скл. цукру
- арахіс
коричневе тісто:
- 100 г маргарину
- 4 ст. л. какао
- 1,5 скл. цукру
- 0,5 скл. молока
- 4 яйця
- 2 скл. борошна
- 1 ч. л. амонію
крем:
- 500 мл молока
- пудинг ванільний
- 250 г цукру
- 400-500 г масла
- кава
Приготування
Білі коржі: маргарин посікти з борошном,додати жовтки і сметану.Замісити тісто як на вареники,розділити на 3 частини і покласти в холодильник. (в мене лежало 3 год.)
Білки добре збити з цукром.Умовно розділити на 3 ч.
Розкачати одну частину тіста,змастити частиною білка і посипати арахісом.
Так випекти 3 коржі. Пекла 20-25 хв. на невеликому вогні.
Коричневі коржі: маргарин,какао,цукор і молоко покласти у посудину і заварити ( пару секунд кипіло).Охолодити.
Яйця збити,додати заварену масу і борошно з амонієм.Випекти два коржі.Пекти прилизно 15 хв.
Крем: пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Охолодити.
Масло збити,додаючи по ложці заварений пудинг,каву. (не додавала)
Перемащувати так: білий корж-коричневий-білий-коричневий-білий корж.
Джерело: Білі коржі: маргарин посікти з борошном,додати жовтки і сметану.Замісити тісто як на вареники,розділити на 3 частини і п