Печериці гострі у гірчичному соусі

Складові:
- 500 г печериць
- 4 шт. гвоздики
- 1 лавровий листок
- 1 ст. л. олії
- 0,5 ч. л. солі
- 0,5 ст. л. меду
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. оцту
- 3 ч. л. гірчиці в зернах (французька)
- 5 ч. л. звичайної гірчиці
- 3 шт. духмяного перцю

Приготування
Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить - посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити. Для соусу: змішати два види гірчиці, оцет і олію, сіль і мед, подрібнений часник. Перемішати і заправити ним грибочки. Перекласти в банку і помістити в холодильник на добу (в мене вони стільки не стояли, бо дуже кортіло попробувати, а потім вже не було що ставити).



Джерело: Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить - посолити і покласти туди
close
Додати свій рецепт