Мадярська мрія
rutamyata
28.01.2018

На дно каструлі викласти нарізану кубиками свинину, зверху рівномірним шаром - півкільця ріпчастої цибулі, потім - половинки картоплин, потім - порізаний кубиками буряк, на верх - натерту моркву та нашатковану білокачанну капусту. Посолити, поперчити, залити рослинною олією та, не перемішуючи, тушкувати під кришкою на повільному вогні 1,5 години. Акуратно перевернути на таріль і подавати на стіл.

"Мадярська мрія" - рецепт цієї ситної та поживної страви буде особливо актуальним саме взимку, адже, як відомо, у холодну пору року організм витрачає куди більше енергії, котра йде на забезпечення терморегуляції, тож харчування у цей період має бути особливо поживним задля підтримки теплообмінних процесів. Відтак, у нагоді стануть м'ясні страви, які надовго залишають відчуття ситості, - як-от страва за нижченаведеним рецептом, котра, крім того, що поживна, ще й дуже смачна. Не зважаючи на те, що, окрім м'яса (свинини), до її складу входить також і чимала кількість різних овочів, приготувати її не буде надто накладно навіть холодної зими, так як усі ці овочі належать до так званого"борщового набору" і є доступними для пересічного вітчизняного споживача фактично круглий рік. Спробуйте та переконайтесь! :)

close
Додати свій рецепт