Курячі котлети із кабачком

Складові:
- 500 г курячого фаршу
- 500 г кабачків
- зелень кропу або петрушки
- 2 яйця
- 2 ст. л. манки або борошна (я давала манку)
- сіль
- перець
- олія

Приготування
Кабачки натерти на грубій терці, додати фарш, яйця, дрібно нарізану зелень,сіль,перець. Фарш добре перемішати. Додати манку або борошно і знов перемішати. Мокрими руками сформувати котлетки і обсмажити їх на олії.
Котлетки виходять дуже смачні і сочні.



Джерело: Кабачки натерти на грубій терці, додати фарш, яйця, дрібно нарізану зелень,сіль,перець. Фарш добре перемішати. Додати ма
close
Додати свій рецепт