Хліб з декількох видів борошна (рецепт для хлібопічки)
Тортенко

Складові:
для великої буханки:
- 2 ч.л. сухих дріжджів
- 375 г пшеничного борошна
- 80 г кукурудзяного борошна
- 8 ст. л. пластівців Геркулес
- 2,5 ч.л. солі
- 2,5 с.т. ложки цукру
- 2,5 ст. л. сухого молока
- 38 г вершкового масла
- 320 мл. води

Приготування
Закласти всі інгредієнти за технологією вашої хлібопічки. У мене Panasonic SD-257, в ній спочатку закладаються сухі інгредієнти, а вода вже остання. Режим випікання "Основний", колір скоринки темний, розмір буханки XL.
Я люблю додавати кукурудзяне борошно грубого помолу, майже крупу, тоді м'які крупинки приємно відчуваються на зубах.



Джерело: Закласти всі інгредієнти за технологією вашої хлібопічки. У мене Panasonic SD-257, в ній спочатку закладаються сухі інгр
close
Додати свій рецепт