Кетчуп, як Чумак
enjoy
14.05.2015

Складові:
- 5 кг помідорів
- 4 - 5 середніх цибулин
- 0,5 кг цукру
- 0,5 л оцту
- 3 ст.л. солі
- 1 ч.л. червоного меленого перцю
- 1 ч.л. чорного меленого перцю
- 1 ч.л. кориці
- 3 ст.л. крохмалю

Приготування
Помідори та цибулю перекручуємо на м'ясорубку із дрібними вічками і варимо 30 хв. Після цього трохи охолоджуємо і перетираємо через ситечко.
додаємо: цукор, оцет, сіль, червоний мелений перець, чорний мелений перець, корицю.
Гарно вимішуємо і варимо 1 годину, після цього додаємо крохмаль (розводимо в чашечці водою і вливаємо цівочкою, варимо ще 15 хв. Розкладаємо в стерилізовані банки (я використовую банки із закрутками після томатного соусу).



Джерело: Помідори та цибулю перекручуємо на м'ясорубку із дрібними вічками і варимо 30 хв. Після цього трохи охолоджуємо і перети
close
Додати свій рецепт