Гарячі овочеві канапки три сири

Складові:
- батон - нарізати скибками товщиною 7-10 мм
- 1 морква - потерти на дрібній терці або на терці для дерунів
- 1 болгарський перець - нарізати дрібними кубиками
- 1 - 2 зубчики часнику - натерти на терці разом з морквою або дрібно нарізати (можна замінити щипкою гострого червоного перцю)
- 100г плавленого сиру - охолодити і натерти на дрібній терці*
- 150 г твердого сиру - натерти на дрібній терці
- 150 г домашнього сиру - розімнути вилкою
- 2 яйця
- 2 ст.л. масла кімнатної температури або майонезу (при потребі додати більше - залежить від моркви та домашнього сиру)
- зелень петрушки та кропу - дрібно нарізати
- сіль, перець, паприка - до смаку

Приготування
Для начинки в миску натерти моркву, часник, додати перець, зелень.
Додати усі сири, сіль (було достатньо 1/2 ч.л.), спеції, яйця, масло - добре вимішати.
На скибку викладати приготовлену масу, викласти канапки на пергаментний папір чи силіконовий килимок.
Пекти при температурі 180 приблизно 12 хвилин - щоб канапки зарум'янилися.



Джерело: Для начинки в миску натерти моркву, часник, додати перець, зелень. Додати усі сири, сіль (було достатньо 1/2 ч.л.), спец
close
Додати свій рецепт