П'яна вишня

Форма 24-36 см.

Складові:
коричневі коржі:
- 3 яйця
- 1 скл. цукру
- 150 г масла 
- 3 ст. л. какао
- 3 ст. л. сметани
- 1 ч. л. соди (з оцтом)
- 2 скл. борошна

бісквіт:
- 5 яєць
- 1 скл. цукру
- 1 скл. борошна
- на кінчику ножа амонію

крем:
- 1 б. вар. згущеного молока
- 600 г масла
- 1-2 ст. л. коньяку
- 0,5 л вишень мочених

шоколадна помадка:
- 100 г шоколаду
- 40-50 г масла

Приготування
Коричневі коржі: яйця збити з цукром,додати м'ке масло,сметану,какао,соду з оцтом,борошно. Пекти 2 коржі.
Бісквіт: білки збити з цукром,додати по одному жовтки,борошно і чуть амонію.Спекти корж.
Крем: масло добре збити,додаючи по ложці згущене молоко,коньяк.
Шоколадна помадка: шоколад розтопити на водяній бані,додати масло,розмішати.
Перемащувати так: коричневі коржі трошки зволожити солодкою кавою.
Крем умовно розділити на дві частини.
Один коричневий корж намастити половиною крему,залити шоколадною помадкою. Поставити трошки в холодильник,щоб шоколад застиг.
До другої половини крему додати порізаний кубиками бісквіт і вишню. Перемішати.Викласти цю масу на другий коричневий корж.
Акуратно два коржі з'єднати. Верх залити шоколадом.



Джерело: Коричневі коржі: яйця збити з цукром,додати м'ке масло,сметану,какао,соду з оцтом,борошно. Пекти 2 коржі. Бісквіт: білки
close
Додати свій рецепт