Вершково-м'ятний крем

Складові:
- 300 мл вершків 30% жирності
- 3 ст. л. цурку-пудри
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 1,5 ч. л. меленої свіжої м'яти

Приготування
Вершки охолодити (можна використати солодку жирну негусту сметану), збити міксером до пухкої маси, додати ванільний цукор та поступово підсипати по ложці цукор-пудру. 
Крем має бути пухкий і досить густий (не перебийте вершки, бо буде масло).
В кінці додайте м'яту та вимішайте ложкою. Мяту беріть лише молоду і тільки листочки (я блендером її подрібнила).
Кремом можна прикрашати кексики або перемащувати торти, освіжаючий ефект гарантовано.



Джерело: Вершки охолодити (можна використати солодку жирну негусту сметану), збити міксером до пухкої маси, додати ванільний цуко
close
Додати свій рецепт