Курка по-китайськи

Складові:
- курка 1,3 - 1,5 кг 
- цукор 2 ст. ложки 
- соєвий соус 100-150 мл 
- олія 200 мл 
- сіль 0,5 ч.л 
- окріп 1 літр

Приготування
Курку або філе порізати на порційні шматки, залити соєвим соусом і поставити у холодильник на кілька годин, краще цілий день або ніч. В глибоку сковороду з товстим дном налити олію шаром близько 1 см, добре розігріти на великому вогні. Всипати цукор і помішувати, поки цукор не розтопиться і стане золотистого кольору. Викласти в сковороду курку і обсмажити 5-7 хвилин. Скип'ятити завчасно воду, киплячою водою залити курку, щоб вона повністю покрилася водою. Посолити. Тушкувати на вогні більше середнього до повного википання води.

close
Додати свій рецепт