Тарт з грушами

Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- дрібка солі
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 4-6 ст. л. жирної сметани

начинка:
- 2 середніх груші
- 2 невеликих яйця
- 2 ст. л. цукру
- дрібка кориці
- 2 ст. л. сметани

Приготування
З вище поданих складників замісити некруте тісто. Кількість сметани регулюйте самі, тісто має бути мякше аніж на вареники.
Викласти ним змащену форму для випічки, формуючи невисокі бортики.
Грушу почистити, та порізати дольками, викласти на тісто.
Яйця збити з сметаною , цукром, корицею, залити груші.
Пекти 40 хв при 180*.



Джерело: З вище поданих складників замісити некруте тісто. Кількість сметани регулюйте самі, тісто має бути мякше аніж на вареник
close
Додати свій рецепт