Чорна спокуса

Форма 24-36.

Складові:
шоколадний бісквіт (порція на 1 корж):
- 3 яйця
- 0,5 скл. цукру
- 8 ст.лож.води
- 0,5 ч.лож. амонію
- 0,5 скл. борошна
- 2 ст.лож. какао

для крему:
- 1 ванільний пудинг
- 0,5л.молока
- 1 скл.цукру

- 1-2ст.лож. какао
- 1 філіжанку міцної заварної кави (1 еспрессо)

- 100 г кокосової стружки
- 10ст.л. молока

Приготування
Коржі: білки добре збити з цукром, додати жовтки, воду, какао, борошно з амонієм. Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).

Крем: зварити пудинг за інструкцією, охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною, пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати: какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.

Перекладати: корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж. Зверху викласти вишні в своєму соці (попередньо вишні трохи віддушити, щоб не текли) і залити все шоколадом.

close
Додати свій рецепт