Осінні фарби (гарбузовий кекс)

Складові:
- 100 мл олії
- 300 г гарбузового пюре (гарбуз брала солодкий)
- 1 / 4 ч.л. морської солі (я брала звичайну)
- 115 г кефіру ( я брала кисле молоко, можна сметану)
- 300 г цукру
- 4 курячі яйця середнього розміру
- 320 г пшеничного борошна борошна
- 2,5 ч.л. розпушувача 
- 1 / 2 ч.л. соди 
- 3 / 4 ч.л. меленого імбиру
- 1 ч.л. меленої кориці
- 1 / 4 ч.л. меленої гвоздики
- 3 / 4 ч.л. меленого мускатного горіха

інгредієнти для крему:
- 1 кг яблук 
- 2 пачки желатину різних смаків і відповідно кольорів

Приготування
У кисле молоко додаємо соду і перемішуємо. Гарбузове пюре, сіль , цукор , кефір і олію змішуємо кухонним комбайном або міксером на низькій швидкості (можна і вручну).
Додаємо по одному яйцю, перемішуючи до однорідності.
Борошно, розпушувач і спеції перемішуємо і просіюємо (я спеції не додавала). Спеції можна замінити на 2 неповні чайні ложки пряникової суміші.
На низькій швидкості вмішуємо в рідку масу суміш борошна з розпушувачем, у два прийоми. 
Випікаємо у духовці 30 - 35 хв (форма 26 см) при 175 - 180 ° C, (готовність перевіряємо дерев'яною паличкою, тісто готове якщо не липне), а у мультиварці 55 - 60 хв.

Приготування крему: яблука почистити, натерти на грубій терці (можна перетерти на блендері) і зварити, щоб були мягкі. Ще гарячим крем поділити на дві рівні частини і в одну додати галяретку червону, в іншу зелену. У мене були вишнева, і з ківі зелена). Гарячим кремом перемазати коржі.



Джерело: У кисле молоко додаємо соду і перемішуємо. Гарбузове пюре, сіль , цукор , кефір і олію змішуємо кухонним комбайном або м
close
Додати свій рецепт