Абрикосовий бісквіт

Складові:
- 300 мл абрикосового п'юре
- 3 ст. л. сметани 
- 2 курячі яйця 
- 3/4 скл. цукру (у мене склянка 250 мл)
- 2,5 скл. пшеничного борошна 
- 1,5 ч. л. розпушувача 
- 1 ч. л. коньяку (рому)

Приготування
Вбити яйця з цукром, додати абркосове п'юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати. 
Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушувач.
Муку акуратно вимішуємо із рідкими компонентами. 
Випікаємо у духовці при температурі 160-180 градусів (якщо газова).
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.

У мультиварці цей бісквіт випікається протягом 55 хв.



Джерело: Вбити яйця з цукром, додати абркосове п'юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати. Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушу
close
Додати свій рецепт