
Складові:
- картопля 1 кг
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- ковбаса копчена або варена 100г
- зелень петрушки або кропу
- олія рослинна 20г
- сіль
- перець чорний мелений
Приготування
Картоплю очистити, порізати тонкими скибочками. Сковорідку розігріти, вилити на неї рослинне масло. Викласти на розжарену сковорідку картоплю і обсмажити на помірному вогні, помішуючи кожні 2 хвилини, протягом 10-15 хвилин. Коли картопля покриється яскравою скоринкою, газ трохи зменшити і накрити сковороду кришкою. Подрібнити цибулю і ковбасу. Викласти цибулю і ковбасу на підрумянену картопельку і сковороду накрити кришкою. Смажити на середньому вогні, помішуючи кожні 3-4 хвилини, протягом 15 хвилин до повної готовності. Як тільки картопля повністю прожариться, посипати її дрібно порізаною зеленню й посолити.