Згущене молоко
enjoy
14.02.2015

Складові:
- цукрова пудра 500г
- молоко (свіже) 375 мл
- масло вершкове 40г

Приготування
Беремо каструльку з високими стінками (молоко при кипінні піднімається і може втекти), виливаємо молоко, додаємо масло і просіяне цукрову пудру.

Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після чого переставляємо на середній  вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи варимо протягом 10  хвилин.

Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне, а ще краще залишити на ніч у холодильнику. Згущене молоко може вам здатися рідкуватим, але при охолодженні вона загусне.

close
Додати свій рецепт