Зелений салат-еволюція від Джеймі Олівера
enjoy
21.09.2014

Складові:
- листя салату невеличкий качанчик
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 ст. л. оливкової олії
- 6-7 скибочок бекону
- жменя кедрових горішків
- 50 г пармезану

Приготування
Листя салату ретельно промийте під проточною водою, обсушіть на рушнику. Приготуйте заправку з оцту, олії, солі і свіжомеленого чорного перцю. 
На сухій сковороді підсмажте дрібно нарізаний бекон, до золотистого кольору. Витріть сковороду на сухо паперовим рушником і підсмажте жменю кедрових горішків. 
На блюдо викладіть листя салату, збризніть його заправкою і посипте беконом і горішками. Зверху викладіть пармезан.

close
Додати свій рецепт