"Заварний крем"
enjoy
22.10.2014

Складові:
- 2 яйця 
- 1 склянка цукру 
- 1 ч.л. ванілі 
- 1,5 склянки молока 
- 2 ч.л. розтопленого вершкового масла 
- 2 ч.л. борошна

Приготування
Змішайте в каструлі борошно і яйця, так щоб зникли грудочки. 
В іншій каструлі закип'ятіть молоко і цукор, не забувайте їх помішувати. 
Влийте тонкою цівкою молоко з цукром в борошняну суміш, інтенсивно розмішуйте лопаткою. 
Отриманий крем поставте на невеликий вогонь, постійно помішуючи, доведіть до запустіння. Не доводьте крем до кипіння !!! 
Після цього зніміть крем для еклерів з вогню, додавши в нього ванільний цукор і вершкове масло. Добре перемішайте, а потім швидко охолодіть, поставивши в лід або холодну воду. 

Заварний крем можна використовувати для еклерів або інших тістечок, тортів, пасок.

close
Додати свій рецепт