Складові:
- 3 стручки зеленого
- 2 стручки жовтого і 1 стручок червоного солодкого перцю
- 1 цибулина
- 1 ст.л. олії
- 1 ст.л. винного оцту
- 100 мл вершків
- 200г замороженого листкового тіста
- 1 ч.л. вершкового масла для змазування форми
- 2 яйця
- сіль, перець
Приготування
Стручки перцю розрізати навпіл, вийняти насіння і зняти шкірку. Весь перець нарізати соломкою.
Для соусу нарізати цибулю кубиками і потушити в олії. Додати оцет, вершки і трохи поварити, потім зняти з плити і дати остигнути.
Розморозити тісто і розкатати на посипаній мукою поверхні. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти в неї тісто, злегка піднявши краї по діаметру форми, і поставити на 30 хвилин в холодильник. Нагріти духовку до 225 градусів.
У вершковий соус, збиваючи додати яйця, посолити і поперчити. Масу, що вийшла, викласти на поверхню тіста.
Зовнішній круг викласти соломкою із зеленого перцю, середній - з жовтого, а середину - з червоного. Запікати 35 хвилин.