Запіканка з рисом та яблуками

Складові:
- 1 ст. рису
- 3 ст. молока
- 6 кислих яблук
- 0,5 ст. цукру
- 1 ст.л. масла
- сіль, 4 ст.л. родзинок
- 1г кориці
- 1 яйце
- сухарі
Приготування
Промитий рис варити 10 хвилин в воді, потім воду злити, влити молоко, добавити масло, сіль і варити, поки рис не розвариться. В добре розварений рис покласти родзинки.
Яблука почистити, дрібно нарізати, добавити цукор, корицю та перемішати.
Форму для запікання змастити маслом і посипати сухарями. Класти в неї шарами почергово рис та яблука. Зверху змастити яйцем, обсипати сухарями та запікати. Подавати з варенням або ягідним соком.