Запіканка з молодої капусти
Складові:
- 3 яйця
- 250г сметани
- 1 ст. муки + 1 ч.л. розпушувача
- сіль
- 1 головка капусти
- 200г грибів
- 1 цибулина
- сіль, чорний перець
- зелена цибуля, петрушка
Приготування
Яйця збити з сіллю і, продовжуючи збивати, добавити сметану.
Потім добавити муку, і перемішати (тісто повинно бути такої густини, як кляр)
Начинка: капусту нарізати, трохи пом'яти з сіллю, порізати зелену цибулю, петрушку, посолити, поперчити і перемішати.
Окремо посмажити порізану цибулину та гриби. Остудити і додати до капусти.
Форму змастити маслом і викласти половину тіста, потім всю капусту і зверху полити знову тістом.
Пекти до готовності при середній температурі.