
Розраховано на 6 порцій.
Складові:
- картопля (бульба) 500 грам
- стегна курячі 1 штука
- цибуля 3 штуки
- яйця 2 штуки
- масло вершкове 100 грам
- олія 4 столові ложки
- сіль та перець до смаку
Приготування
Картоплю почистити та відварити до готовності в підсоленій воді. Розім'яти з вершковим маслом до стану пюре. Вмішати яйця. Стегно відварити до готовності. Відділити кісточки. Пропустити через м'ясорубку. Цибулю порізати кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору. Сполучити курятину і цибулю. Присмачити сіллю і перцем. Форму для випічки (невелику) змастити вершковим маслом і викласти 2\3 маси картоплі. Зверху викласти начинку із курятини. Решту пюре помістити у кондитерський мішечок з насадкою «зірочка» і витиснути фігурні горбики по всій поверхні. Запікати у духовці при 180*С на протязі 20 хвилин.