Запечена картопля
![](/_pu/17/92359800.jpg)
Складові:
- картопля 4 шт.
- солоне сало 60-70 грам
- часник 2 зубчики
- сіль
- перець чорний мелений
- рослинна олія 2 столові ложки
Приготування
Картоплю ретельно помити, після чого обсушити і розрізати кожну картоплину на половинки. Сало нарізати на тонкі скибочки.
Часник почистити від лушпиння і теж нарізати тоненькими кружечками.
Полити картоплю рослинним маслом, посипати сіллю, зверху покласти скибочки сала та кружальця часнику. Кожну картоплину загорнути у фольгу. Саме завдяки фользі вона вийде смачнішою і соковитішою.
Заздалегідь розігріти духовку до 200 градусів. Викласти картоплю на деко і поставити в духовку на 40-45 хвилин.