
Складові:
- готове листкове бездріжджове тісто
- сир блакитний з цвіллю
- шинка
- консервований ананас
- волоські горіхи
- зубчик часнику
- вершки жирністю 22%
- 1 яйце
Приготування
Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт. Підрівняти краї і розрізати на 4 однакових квадрата. Розігріти духовку до 180 ° С. На кожному квадраті зробити проколи вилкою, поверхню змастити злегка збитим яйцем. По черзі викладати коржі на змащений маслом деко і запікати 15 хв., до золотистого кольору. Зняти 3 коржі з дека на кухонну решітку і дати охолонути. Коржі,що залишились допекти в духовці до сухості. Приготувати начинку. Часник очистити і роздавити. Збити сир з вершками і часником в однорідну масу. Шинку і ананас нарізати невеликими кубиками. Горіхи посікти на дрібні крихти. Сирну масу акуратно перемішати з шинкою, горіхами і ананасом. Скласти коржі один на одного, промазуючи кожен начинкою. Густо нанести сирну масу на торт зверху і з боків. Сухий корж викласти на робочу поверхню і потовкти на крихти. Посипати торт крихтами з усіх боків і покласти в холодильник на 1 годину.