
Складові:
- 100 грам креветок
- 1 лимон
- 1 помідор
- 50 грам маринованих шампіньйонів або інших грибів
- 100 грам твердого сиру
- зелені оливки
- 50 грам шинки
- 1 маринований і свіжий огірок
Приготування
Це основні продукти, але можуть бути і додаткові, ті які найбільше до душі вам.
Які можуть бути варіанти з даних продуктів:
Варіант перший: сир, оливка, креветка і для більш гострого смаку зверху наколоти шматочок лимона.
Варіант другий: сир, печериця, шинка, помідор і лимон.
Варіант третій: огірок, сир, помідор, креветка.
Фруктовий канапе може бути такою: яблуко, груша, абрикос, персик.
Можуть бути також гарячі закуски на святковий стіл, головне не обмежувати свою фантазію і у вас все вийде.
Канапешки на шпажках виносяться та подаються за кілька тарілок на стіл, щоб гості могли звідусіль дістати і оцінити майстерність господині.
З напоїв під закуску на спиці підійде найбільше вино як червоне, так і біле, коктейлі та пиво.