Закуска з млинців
Складові:
тісто:
- 2 яйця
- 300г молока
- 150г муки
- сіль, сода на кінчику ножа
біла начинка:
- 200г сиру
- 2 ст.л. майонезу
- 2 зубчики часнику
темна начинка:
- 200г печінки відварити, пропустити через м'ясорубку
- 2 ст.л. майонезу
- 1 варене яйце
Приготування
Сир розтерти з майонезом, додати видавлений через прес часник.
Печінку відварити, перемолоти на м'ясорубці, додати майонез і дрібно нарублене яйце.
Випекти млинці. Половину млинців змастити білою начинкою, половину темною. Скрутити їх рулетиками, поставити в холодильник на 40 хвилин, потім кожен млинчик нарізати кружечками.