Закуска з креветками

Складові:
- 400г готового листкового тіста
- 8 великих очищених креветок
- 150г дрібних очищених креветок
- 2 жовтки
- 2 ст. л. сметани
- 1 см кореня імбиру
- сік 0,5 лимона
- 0,25 ч. л. сухої гірчиці
- сіль
- червоний мелений перець
Приготування
Розкачати тісто в пласт. Вирізати з нього 16 коржів діаметром приблизно 7 см. 8 коржів покласти на змащене маслом деко. Змастити краї жовтком. У решти коржів вирізати склянкою середину. Отримані кільця укласти на коржі так, щоб їх краї збіглися. Зверху змастити жовтком і випікати 25 хв. при 200°С. Корінь імбиру натерти, змішати з подрібненими маленькими креветками, сметаною, лимонним соком, гірчицею, сіллю і перцем. Наповнити коржі начинкою і прикрасити великими креветками.