Зацукровані мандаринки
enjoy
15.02.2015

Складові:
- 6-8 маленьких мандарин
- 2 столових ложки коричневого цукру
- 100 мл води
- 3 столових ложки Кірша, вишневої горілки
- 12 заморожених вишень

Приготування
Почистіть мандаринки. Воду з цукром доведіть до кипіння на середньому вогні, помішуючи, до розчинення цукру. Влийте горілку і закиньте мандарини. Зніміть з вогню. Нагрійте бройлер. Застеліть деко фольгою. Перекладіть ложкою мандарини на деко. Сироп збережіть. Поставте під бройлер, щоб мандарини покоричневіли з усіх боків ( по 3-4 хвилини на сторону). Перекладіть на блюдо.

Вишні викладіть в каструльку. Залийте їх сиропом від мандарин, щоб він покривав їх повністю. Решта сироп залиште. Закип'ятіть, а потім варіть на середньому вогні близько 5-6 хвилин поки вишні не почнуть лопатися. Цією сумішшю залийте мандарини. Подавайте блюдо теплим або кімнатної температури.

close
Додати свій рецепт