Ябчанка

Складові:
- 1,5 л води
- 6-7 яблук
- 2-3 ст.л. цукру (або до смаку)
- щіпка ванільного цукру чи кориці
- 1 скл. сметани
- 1 ст.л. борошна

Приготування
Яблука почистити, нарізати дольками, залити водою, додати цукор і варити доти, поки яблука не стануть м'якими (майже будуть розварені). Борошно добре розтерти зі сметаною(щоб не було грудочок) та влити у компот. При потребі доцукрувати, додати ваніль чи корицю за бажанням. Варити, поки не загусне.
Споживати можна і у гарячому, і у холодному вигляді.



Джерело: Яблука почистити, нарізати дольками, залити водою, додати цукор і варити доти, поки яблука не стануть м'якими (майже буд
close
Додати свій рецепт