Відкритий пиріг з цукіні
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 250г муки
- 3 яйця
- сіль
- 125г вершкового масла
- 4 помідори
- 250г цуккині
- 2 ст. л. оливкового масла
- 200г цибулі
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. подрібненої петрушки
- 100г тертого сиру
- 5 ст. л. вершків
- 150г сметани
- мелений перець, паприка
- 1 ч.л. душиці

Приготування
Муку змішати з 1 яйцем, сіллю, вершковим маслом і 3 ст. л. води. Покласти тісто на 30 хвилин в холодильник.
З помідорів зняти шкірку, розрізати на 8 частин і видалити насіння. Цукіні нарізати кружечками. Нагріти масло і смажити цукіні 4 хвилини. Зняти зі сковороди. Обсмажити цибулю і часник. Перекласти в миску, змішати з петрушкою, сиром, 2 яйцями, вершками, сметаною. Приправити сіллю, чорним перцем і паприкою. Нагріти духовку до 200 градусів.
Форму змастити маслом. Тісто розкатити і покласти у форму. Викласти на тісто суміш з цибулі, цуккині, помідори і цукіні. Запікати 35-40 хвилин.

close
Додати свій рецепт