Ванільно-кавова панакота
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 400 мл вершків (або рідкої солодкої сметани)
- 200 мл молока
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 150г цукру-пудри
- 1,5 ч.л. розчинної кави
- виноград
- желатин (з розрахунку на 500 мл рідини)
- шоколад для декору

Приготування
Молоко підігріти ( не кип"ятити), розвести в ньому желатин ( беріть швидкорозчинний від "Мрія").
До вершків додати цукор-пудру та молоко з желатином ( через ситечко вливайте).
Розділити суміш навпіл.

До однієї додати ванільний цукор, а до іншої розчинну каву ( попередньо розчиніть її в 1 ст. л води).
Виноград розрізати навпіл, притиснути половинки до стінок склянок. Наповнити ванільною панакотою, поставити в холодильник.

Як тільки вона згусне, легко долити зверху кавову панакоту, поставити в холодильник до повного застигання. Прикрасити тертим шоколадом.

close
Додати свій рецепт