Ванільне суфле

Складові:
- склянка молока
- 3 яйця
- 3 ст. ложки цукру
- 1 ½ ст. ложки вершкового масла
- 1 пачка ванільного цукру
- 1 ½ ст. ложки борошна
Приготування
Закип’ятити три чверті склянки молока з столовою ложкою цукру. Півтори столових ложки борошна розмішують з 2 столовими ложками холодного молока. Цю суміш поступово вливають у кипляче молоко, весь час помішуючи, знімають з вогню, додають чайну ложку вершкового масла, 2 жовтки, збиті 3 яєчних білки і ванільну пудру.
Форму змащують вершковим маслом, посипають цукровою пудрою, виливають підготовлену масу і ставлять у не дуже гарячу духовку. Подають суфле гарячим, посипавши цукровою пудрою.