Валентинки

Складові:
- 300 грам мякого масла
- 150 грам цукрової пудри
- 10 грам ванільного цукру
- щіпка солі
- 4 жовтки
- 300 грам муки
- глазур, або шоколад для декорації
Приготування
Масло збити міксером до пухкого, поступово додати пудру, ванільний цукор, сіль і жовтки. Збивати до однорідної пухкої маси. Потім, зменшуючи обороти міксера) поступово всипати муку. Тісто виложити на, всипану мукою, дошу і розкачати товщиною 5 мм. Витиснути печево, виложити його на , вселену пергаментом, протвинь і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольрору. Коли тістечка остинуть, прикрасити їх глазуррю, або шоколадом за смаком.